Avaa päävalikko

Logan Marshall-Green

yhdysvaltalainen näyttelijä

Logan Marshall-Green (s. 1. marraskuuta 1976 Charleston, Etelä-Carolina) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hänen tunnetuimmat näyttelijäntyönsä ovat televisiosarjoissa Lain varjossa, O.C. ja 24 sekä Ridley Scottin ohjaamassa elokuvassa Prometheus.

Logan Marshall-Green
Logan Marshall-Green vuonna 2012
Logan Marshall-Green vuonna 2012
Henkilötiedot
Syntynyt 1. marraskuuta 1976 (ikä 42)
Charleston, Etelä-Carolina, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2001–
Merkittävät roolit Brooklyn’s Finest
Devil
Prometheus
Cold Comes the Night
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Nimi Rooli
2005 Alchemy Martin
The Great Raid Paul Colvin
2007 Across the Universe Paco
2009 Brooklyn’s Finest Melvin Panton
2010 Devil Anthony ”Tony” Janekowski
2012 Prometheus Charlie Holloway
2013 As I Lay Dying Jewel
Cold Comes the Night Billy
2014 Madame Bovary The Marquis
2015 The Invitation Will
2016 Snowden lennokin ohjaaja
Black Dog, Red Dog Stephen
2017 Spider-Man: Homecoming Jackson Brice / Shokeeraaja #1
2018 Upgrade Grey Trace
Televisiosarjat
Vuosi Nimi Rooli Jaksot
2003 Kova laki: Erikoisyksikkö Mitch Wilkens (Max Van Horn) ”Soulless”
2004 Kova laki Kyle Mellors ”Evil Breeds”
2005 24 Richard Heller
O.C. Trey Atwood
2007 Traveler Tyler Fog
2009–2010 Lain varjossa Dean Bendis 20 jaksoa
2016 Quarry Quarry
2017–2018 Damnation Creeley Turner
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.