Laura Harrier

yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli

Laura Ruth Harrier[1][2] (s. 28. maaliskuuta 1990 Chicago, Illinois[3]) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli. Hänet tunnetaan Destiny Evansin roolista saippuasarjassa One Life to Live (2013). Harrier teki ensimmäisen merkittävän elokuvaroolinsa näytellessään Liziä elokuvassa Spider-Man: Homecoming (2017).[4][5][6]

Laura Harrier
Laura Harrier Cannesin elokuvajuhlilla vuonna 2018.
Laura Harrier Cannesin elokuvajuhlilla vuonna 2018.
Henkilötiedot
Koko nimi Laura Ruth Harrier
Syntynyt28. maaliskuuta 1990 (ikä 32)
Chicago, Illinois, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä, malli
Näyttelijä
Aktiivisena 2013–
Merkittävät roolit
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli Huomautukset
2014 The Last Five Years The Last Five Years käsikirjoittajanainen
2015 Fourth Man Out 4th Man Out Dorothy Cuda
2016 The Realest Real The Realest Real Abby lyhytelokuva
2017 Spider-Man: Homecoming Spider-Man: Homecoming Liz Toomes
2018 BlacKkKlansman BlacKkKlansman Patrice Dumas
2019 Balance, Not Symmetry Balance, Not Symmetry Caitlin Walker

LähteetMuokkaa

  1. Laura Harrier IMDb. Viitattu 19.4.2020. (englanniksi)
  2. LAURA HARRIER's Instagram post: "baby laura's first modeling card 👼🏽 i think i was 14? i was so self conscious because i had recently tripped and fell and my lip got…" Instagram. Viitattu 19.4.2020. (englanniksi)
  3. Chang, Mahalia: Everything You Need To Know About 'Spider-Man' Babe, Laura Harrier Elle. 3.7.2017. Viitattu 19.4.2020. (englanniksi)
  4. Anderson, Ethan: ‘Spider-Man: Homecoming’ Supporting Characters Revealed by Jon Watts, Including Flash Thompson & More /Film. 25.7.2016. Viitattu 19.4.2020. (englanniksi)
  5. Geier, Thom: ‘Spider-Man: Homecoming’ Casts Laura Harrier From ‘One Life to Live’ (Exclusive) TheWrap. 15.4.2016. Viitattu 19.4.2020. (englanniksi)
  6. Kroll, Justin: Tony Revolori and Laura Harrier Join ‘Spider-Man: Homecoming’ Variety. 16.4.2016. Viitattu 19.4.2020. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.