Avaa päävalikko

Kim Sharma (s. 21. tammikuuta 1980)[1] on intialainen näyttelijä ja malli. Hän teki elokuvadebyyttinsä Aditya Chopran ohjaamassa Bollywood-elokuvassa Mohabbatein (2000), josta tuli suuri menestys.[2] Hänen seuraavat elokuvansa eivät menestyneet erityisemmin, ja hänen näyttelijän uransa hiipui hänen mentyään naimisiin vuonna 2010.[3][4]

Kim Sharma
Kim sharma4.jpg
Henkilötiedot
Syntynyt 21. tammikuuta 1980 (ikä 39)
Ahmednagar, Maharashtra, Intia
Ammatti näyttelijä, malli
Puoliso Ali Punjani (2010–)[1]
Näyttelijä
Aktiivisena 2000–2011
Aiheesta muualla
IMDb

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva Rooli Kieli Muuta
2000 Mohabbatein Sanjana Hindi
2002 Tumse Achcha Kaun Hai Bobby Gujral Hindi
Kehtaa Hai Dil Baar Baar Ritu Patel Hindi
Khadgam Telugu
2003 Alai Tamil
2004 Fida Sonia Hindi
2005 Padmashree Laloo Prasad Yadav Rita Hindi
Yakeen Tanya S. Thakur Hindi
Taj Mahal: An Eternal Love Story Laadli Begum Hindi
2006 Tom, Dick, and Harry Bijli Hindi
Ladies Tailor Radhika Hindi
Zindaggi Rocks Joy Hindi
Moonlight Hindi
2007 Kudiyon Ka Hai Zamana Kanika Hindi
Nehlle Pe Dehlla Kim Hindi
Heyy Babyy Hindi Erikoisesiintyminen
Chhodon Naa Yaar Rashmi Hindi
Godfather: The Legend Continues Urdu Pakistanilainen elokuva
2008 Money Hai Toh Honey Hai Sara Hindi
Deshdrohi Hindi
2009 The Whisperers Natasha Englanti
Magadheera Hamsa Telugu Erikoisesiintyminen laulussa ”Jorsey”
Anjaneyulu Telugu Erikoisesiintyminen laulussa ”Raajulakey Raraju”
Daddy Cool Jenny Hindi
Yagam Sophie Telugu
Sinam Tamil
2010 Marega Salaa Tanya Singhania Hindi
2011 Loot Sharmili M. Siqueira (SMS) Hindi

LähteetMuokkaa

  1. a b Saini, Minakshi: ’Marriage for me is a private affair’ Hindustan Times. 21.1.2011. Viitattu 21.3.2014. (englanniksi)
  2. Mohabbatein Box Office India. Viitattu 21.3.2014. (englanniksi)
  3. Kadam, Prachi: Life changes 180 degrees: Kim Sharma Daily News and Analysis. 7.11.2011. Viitattu 21.3.2014. (englanniksi)
  4. Tiwari, Nimisha: Kim Sharma’s happy to bid goodbye to Bollywood career The Times of India. 8.11.2011. Viitattu 22.9.2012. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

 
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Kim Sharma.
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.