Avaa päävalikko

Keskustelu ohjeesta:Artikkelien yhdistäminen

Muokkaushistorian säilytysMuokkaa

Kohdan "Muuta huomioon otettavaa" mukaan toimittaessa poistetaan muokkaushistoriaa. Onko kohta ajan tasalla? Muokkasin sitä toistoa poistaen. Säilyihän ajatus kuitenkin? Onko muokkaushistorian säilyttäminen (pl. sotkeminen ja ei-merkitttäväksi päätetty) ehdoton? Tulisiko sen olla? --Usp (keskustelu) 8. huhtikuuta 2015 kello 11.11 (EEST)

Palautin toistaiseksi vanhemman, ilman kirjoitusvirheitä olleen version. En nyt oikein tiedä, mikä siinä oli ongelmana. Redundanssi ohjeissa on vain hyväksi, kun yhdistäminen ja sen idea tuntuu olevan vaikeita aika monelle. Toistoa siis tarvitaan mielestäni. --Pxos (keskustelu) 8. huhtikuuta 2015 kello 19.51 (EEST)
Yleisesti: Ongelmana lähinnä toisto saman sivun sisällä. Minusta saman asian toistaminen monessa paikassa eri muodossa voi sekoittaa ja asia voi myös jäädä toisessa päivittämättä muutosten myötä sekä se vaan lisää luettavaa. Seuraus voi olla tl;dr eli liian pitkä, en lukenut.
Tässä tapauksessa: Ehkä jos pakkaisi asian myös pähkinänkuoreen voitaisiin näkemykset sovittaa yhteen. --Usp (keskustelu) 9. huhtikuuta 2015 kello 08.18 (EEST)
Palaa sivulle ”Artikkelien yhdistäminen”.