Kasia Kowalska

Kasia Kowalska (s. 13. kesäkuuta 1973 Sulejówek, Puola) on puolalainen laulaja, lauluntekijä, tuottaja ja näyttelijä.

Kasia Kowalska
Kasia Kowalska 2009.jpg
Henkilötiedot
Syntynyt13. kesäkuuta 1973 (ikä 48)
Ammatti Laulaja
Muusikko
Tyylilajit pop
Soittimet sähkökitaraView and modify data on Wikidata
Aiheesta muualla
Kotisivut
Kowalska esiintymässä vuonna 2007.

Kowalskan musiikkiura alkoi jo varhain 1980-luvulla, kun hän lauloi useassa puolalaisessa rock-yhtyeessä. Hieman myöhemmin hän sai tarjouksen esikoislevyn tekoa varten. Levyn nimeksi tuli Gemini hänen horoskooppimerkkinsä mukaan, kuvastamaan hänen monimutkaista persoonallisuuttaan.lähde?

Vuonna 1995 hän osallistui Sopotin laulufestivaaleille ja voitti. Voittonsa jälkeen hän julkaisi seuraavan albuminsa, Koncert Inaczejin, joka tarkoittaa erilaista konserttia. Levy oli live-tallenne hänen keikoiltaan, ja sillä kuultiin myös paljon covereita.

Kowalska edusti vuonna 1996 Puolaa Eurovision laulukilpailussa sijoittuen 15:nneksi 31 pisteellä. Edustuskappaleena oli ”Chcę znać swój grzech”, jota ei ole julkaistu kuin singlenä. Myöhemmin samana vuonna Kowalska esitti elokuvassa Nocne graffiti nuorta huumeriippuvaista. Hän myös levytti Disney-elokuvan Notre Damen kellonsoittaja soundtrackille kappaleen ”Auta, oi Luoja”selvennä.

Vuonna 1997 hän synnytti tyttärensä, Alexandra Julian. Tyttärensä isän, Kostek Yoriadisin, hän oli tavannut vuotta aiemmin.

Kowalska kirjoittaa kaikkien laulujensa sanoitukset itse ja ammentaa niitä kaikesta mitä on kokenut. Vaikka laulujen sanat ovatkin syvällisiä ja vakavia, hän osaa ottaa yleisöönsä kontaktia esiintyessään. Tämän vuoksi häntä on pidetty yhtenä Puolan parhaista esiintyvistä artisteista.lähde?

DiskografiaMuokkaa

PalkinnotMuokkaa

  • 1994 - Puolalaisen rockscenen suurin lupaus
  • 1995 - Vuoden laulaja
  • 1995 - Vuoden hitti
  • 1998 - Vuoden paras laulu
  • 2001 - Paras puolalainen musiikkivideo
  • 2001 - Paras puolalainen laulaja
  • 2002 - Vuoden paras rock-albumi
  • 2002 - Vuoden artistiselvennä

Aiheesta muuallaMuokkaa

Virallinen kotisivu