Kaisa & Kumppanit

Kaisa & Kumppanit oli suomalainen humppayhtye, jonka keulakuvana ja laulajana oli Kaisa Saari. Yhtyeen kotipaikka oli Huittinen, jossa yhtye oli perustettu Kaisa Saaren ja hänen miehensä Pauli Saaren (1931–2020) johdolla. Kaisa & Kumppanit toimi vuosina 1971–1991 ja julkaisi kymmenen albumia. Yhtyeen ohjelmisto koostui vanhasta tanssimusiikista ja sen esiintymiset keskittyivät Turun, Porin ja Tampereen väliselle alueelle. Alkuvuosina yhtyeessä oli Kaisa Saaren lisäksi seitsemän soittajaa, myöhemmin se kiersi viiden miehen voimin.[1][2]

JäsenetMuokkaa

  • Kaisa Saari, laulu
  • Pauli Saari, hanuri
  • Paavo Paunu, hanuri
  • Hannu Paunu,kitara
  • Ilkka Kotiranta, basso, saksofoni
  • Pentti Salorinne, rummut

DiskografiaMuokkaa

  • Muistojen hetket (1980)
  • Laulellen (1980)
  • Kymmenen vuotta (1981)
  • Vanhaan hyvään aikaan (1982)
  • Menneiltä ajoilta (1984)
  • Rakkauden laulu (1985)
  • Iloinen laulaja (1987)
  • Muistojen helminauha (1988)
  • Ruusut (1990)
  • Pelimannin jäähyväiset (1992)

LähteetMuokkaa

  1. Saari Pauli 2020. Suomen Lions-liitto. Viitattu 20.9.2021.
  2. Ilpo Hakasalo ja Esko Sala: Kaisan ja Paulin kahdentuhannen keikan rundi 1.11.1991. Helsingin Sanomat.