João César Monteiro

João César Monteiro (2. helmikuuta 1939 Figueira da Foz3. helmikuuta 2003 Lissabon) oli portugalilainen elokuvaohjaaja.

João César Monteiro

Monteiro syntyi Figueira da Fozissa ja siirtyi vuonna 1949 Lissaboniin. Hän opiskeli muun muassa Lontoossa.

FilmografiaMuokkaa

1971 Quem Espera por Sapatos de Defunto Morre Descalso
1972 Sophia de Mello Breyner Andersen
1972 Fragmentos de um Filme-Esmola: A Sagrada Família
1975 Que Farei com Esta Espada?
1975 Amor de Mãe
1978 Os Dois Soldados
1978 Veredas
1979 O Amor das Três Romãs
1979 O Rico e o Pobre
1982 Silvestre
1986 À Flor do Mar
1989 Recordações da Casa Amarela
1992 O Último Mergulho
1995 Passeio com Johnny Guitar
1995 Lettera amorosa
1995 O Bestiário
1995 A Comédia de Deus
1997 Le Bassin de John Wayne
1999 As Bodas de Deus
2000 Branca de Neve
2003 Vai e Vem

Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.