Mt Eden

(Ohjattu sivulta Jesse Cooper)

Mt Eden (tunnettu myös nimellä Mt. Eden ja aikaisemmin nimellä Mt Eden Dubstep) ovat Jesse Cooperista ja Harley Raynerista koostuva dubstepia ja elektronista tanssimusiikkia tuottava duo Uudesta-Seelannista.[1] Mt Edenin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Sierra Leone” (remix Freshlygroundin ”I’d Like” -kappaleesta), heidän remixinsä Deleriumin kappaleesta ”Silence” sekä heidän remixinsä Lisa Miskovskyn kappaleesta ”Still Alive”.

Mt Eden
Tiedot
Toiminnassa 2008–
Tyylilaji
Kotipaikka Auckland, Uusi-Seelanti
Jäsenet

Jesse Cooper
Harley Rayner

Levy-yhtiö

Ultra Music

Aiheesta muualla
Kotisivut

Mt Eden alkoi saamaan suosiota heidän remixatessaan Freshlygroundin ”I’d Like” -kappaleen, jolle he antoivat nimeksi ”Sierra Leone” ja joka levisi YouTubessa vuonna 2009.[2] Mt Edenin YouTube-kanavalla on nykyään muun muassa yhteensä yli 100 miljoonaa videoiden näyttökertaa sekä yli 240 000 tilaajaa.[3] Heillä on myös yli 315 000 tykkäystä heidän Facebook-sivullansa.[4] Mt Eden on allekirjoittanut levytyssopimuksen Ultra Musicin kanssa.

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Mt Eden Album (2009)
  • MEDS (2010)
  • Sierra Leone (Remixes) (2013)
  • Walking on Air EP (2013)
  • Chasing (Remixes) (2014)

LähteetMuokkaa