Hyper

brittiläinen muusikko

Guy Hatfield, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimeltään Hyper (s. 23. helmikuuta 1977)[1], on brittiläinen DJ, tuottaja ja remixaaja.[2] Hän on tehnyt remixejä muun muassa artisteille kuten BT, Paul van Dyk ja hänen musiikkiaan on esiintynyt trailereissa, televisiossa ja videopeleissä.

Hyper
Henkilötiedot
Koko nimi Guy Hatfield
Syntynyt23. helmikuuta 1977 (ikä 44)
Muusikko
Taiteilijanimi DJ Hyper
Hyper
Aktiivisena 1999–
Tyylilajit electronicaView and modify data on Wikidata
Aiheesta muualla
Kotisivut

Hyper on julkaissut musiikkia levy-yhtiöillä kuten Distinct’ive Records, Bedrock Records ja Positiva Records. Hän on myös esiintynyt yhtyeenä The Prodigyn jäsenten Leeroy Thornhillin ja Jim Daviesin kanssa[3][4], Sebastian Beresfordin ollen rumpalina. Heidän ensimmäinen studioalbuminsa We Control julkaistiin vuonna 2006[5] ja toinen albumi Suicide Tuesday syksyllä 2008[6].

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • We Control (2006)
  • Suicide Tuesday (2008)
  • The Panic (2011)
  • The Panic (Instrumentals) (2012)
  • Lies (2013)
  • Symphony of Lies (2014)
  • Bully (2015)

Remix-albumitMuokkaa

EP:tMuokkaa

  • Twisted Emotion (2006)
  • Catnip (2007)
  • Centre Attraction (2008)

SingletMuokkaa

  • ”Blaze It Up” (1999)
  • ”Catnip” (2003)
  • ”Slapper” (2003)
  • ”Outsider” (2004)
  • ”Come With Me” (2005)
  • ”No Rockstars” (2007)
  • ”Worst Case Scenario” (Hyper Vs. Victory Pill) (2007)
  • ”Pitch Bitch” (Kilowatt Recordings) (2009)
  • ”The End” (2011)
  • ”My World” (2011)

LähteetMuokkaa

  1. Hyper discography RateYourMusic. Viitattu 3.3.2018. (englanniksi)
  2. Hyper Biography & History AllMusic. Viitattu 3.3.2018. (englanniksi)
  3. Leeroy Thornhill DJ and live shows 2005 Nekozine. Viitattu 3.3.2018. (englanniksi)
  4. LEEROY THORNHILL (X PRODIGY) YugongYishan. Viitattu 3.3.2018. (englanniksi)
  5. We Control - Hyper AllMusic. Viitattu 3.3.2018. (englanniksi)
  6. Suicide Tuesday - Hyper AllMusic. Viitattu 3.3.2018. (englanniksi)