Greg Kinnearin filmografia

Tämä on luettelo Greg Kinnearin filmografiasta.

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Elokuvan nimi Rooli Huomioita
1994 Blankman Keskusteluohjelman juontaja
1995 Sabrina David Larrabee
1996 Jumalainen posti Tom Turner
Beavis and Butt-Head Do America ATF-agentti Bork Äänirooli
1997 Vastustamaton hymy Danny Robertson
Elämä on ihanaa Simon Bishop Oscar- ja Golden Globe -ehdokkuus
1998 Sinulle on postia Frank Navasky
1999 Seitsemän seinähullua sankaria Captain Amazing/Lance Hunt
2000 Seksitutkija ulkoavaruudesta Perry Gordon
Nurse Betty Dr. David Ravell/George McCord
Luuseri Professori Edward Alcott
The Gift – Enne Wayne Collins
2001 Teoria miehistä Ray Brown
2002 Olimme sotilaita Maj. Bruce "Snake" Crandall
Koukussa Bob Crane
2003 Stuck on You Walt Tenor
2004 Godsend Paul Duncan
2005 Matador Danny Wright
Robots Phineas T. Ratchet Äänirooli
Bad News Bears Roy Bullock
2006 Fast Food Nation Don Anderson
Little Miss Sunshine Richard Hoover
Invincible Dick Vermeil
Unknown Broken Nose
2007 Rakkauden kahvila Bradley Smith
2008 Baby Mama Rob Ackerman
Ghost Town Frank Herlihy
Flash of Genius Bob Kearns
2010 Green Zone Clark Poundstone
The Last Song Steve Miller
2011 Kate Reddy - täydellä teholla yötä päivää Richard Reddy
Salvation Boulevard Carl Vanderveer
Televisio
Vuosi Englanninkielinen nimi Rooli Huomioita
1988 What Price Victory ABC TV-elokuva
1989 Life Goes On Corey 1 jakso
1990 Murder in Mississippi Uutistoimittaja NBC TV-elokuva
Mancuso, FBI Valokuvaaja 1 jakso
1991 Dillinger Arizona Legislator ABC TV-elokuva
L.A. Law Toimittaja 1 jakso
19911995 Talk Soup Juontaja
1993 Based on an Untrue Story Orlando Chang Stein FOX TV-elokuva
2000 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child Prince Gavin Äänirooli, 1 jakso
2001 Dinner With Friends Tom HBO TV-elokuva
2003 Frendit Benjamin Hobart 1 jakso: Apuraha
2011 Kennedyt John F. Kennedy