Evelyn King

yhdysvaltalainen laulaja

Evelyn ”Champagne” King (s. 1. heinäkuuta 1960 Bronx, New York, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen disko- ja R&B-laulaja. Kingin kuuluisia discohittejä ovat muun muassa ”Shame”, ”I’m in Love”, ”I Don’t Know If It’s Right” ja ”Love Come Down”.[1]

Evelyn ”Champagne” King
King vuonna 2008
King vuonna 2008
Henkilötiedot
Syntynyt1. heinäkuuta 1960 (ikä 60)
Bronx, New York, Yhdysvallat
Ammatti laulaja
Muusikko
Aktiivisena 1977–
Tyylilajit disko, pop, soul
Levy-yhtiöt RCA (Yhdysvallat, Kanada, Yhdistynyt kuningaskunta), EMI America, Expansion, RNB Entertainment Group
Aiheesta muualla
Kotisivut

DiskografiaMuokkaa

  • Smooth Talk (1977)
  • Music Box (1979)
  • Call on Me (1980)
  • I’m in Love (1981)
  • Get Loose (1982)
  • Face to Face (1983)
  • So Romantic (1984)
  • A Long Time Coming (A Change Is Gonna Come) (1985)
  • Flirt (1988)
  • The Girl Next Door (1989)
  • I’ll Keep a Light On (1995)
  • Open Book (2007)

LähteetMuokkaa

  1. Biography & History AllMusic. Viitattu 4.6.2017. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.