Douglas Booth

Douglas John Booth (s. 9. heinäkuuta 1992 Lontoo, Iso-Britannia[1]) on englantilainen näyttelijä. Hänen isänsä on englantilainen ja äitinsä puoliksi espanjalaista ja puoliksi hollantilaista syntyperää.

Douglas Booth
Douglas Booth helmikuussa 2011.
Douglas Booth helmikuussa 2011.
Henkilötiedot
Koko nimi Douglas John Booth
Syntynyt9. heinäkuuta 1992 (ikä 29)
Yhdistynyt kuningaskunta Lontoo, Iso-Britannia
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2006–
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Douglas aloitti näyttelemisen koulunäytelmissä sekä nuortenteattereissa National Youth Music Theatre ja National Youth Theatre.

Vogue-lehden haastattelussa Booth kertoi kamppailleensa nuorena lukihäiriön kanssa ja tienneensä, ettei päätyisi ainakaan akateemiselle uralle. Näyteltyään 12-vuotiaana Agamemnonissa hän huomasi pitävänsä huomion keskipisteenä olemisesta ja totesi haluavansa näyttelijäksi.

Booth on esiintynyt mallina useissa Burberryn kampanjoissa muun muassa Emma Watsonin ja Lily Donaldsonin rinnalla.

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva Rooli
2009 From Time to Time – Ajasta toiseen Sefton
2012 LOL Kyle
2012 Geography of the Hapless Heart Sean
2013 Romeo and Juliet Romeo
2014 Noah Nooan poika Shem
2019 The Dirt – Törkytehdas Nikki Sixx
2020 My Salinger Year Don

LähteetMuokkaa

  1. Douglas Booth Allmovie. Viitattu 9.2.2015. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.