Avaa päävalikko

Corona on italialainen elektronista musiikkia esittävä yhtye, joka perustettiin vuonna 1993. Yhtyeen keulahahmo on brasilialaissyntyinen Olga Souza (s. 16. heinäkuuta 1968, Rio de Janeiro).

Corona
Show Corona na Feira LGBT (8916017293).jpg
Tiedot
Toiminnassa 1993–
Tyylilaji eurodance
Jäsenet

Olga Souzalaulu
Francesco Bontempi
Francesco Alberti
Graziano Fanelli

Yhtyeen debyyttisingle oli nimeltänsä "The Rhythm of the Night", joka julkaistiin joulukuussa 1993. Kappaleesta tuli hitti ja se nousi monissa maissa musiikkilistojen kärkeen.

Yhtyeen muita tunnettuja kappaleita ovat muun muassa "Baby Baby", "Try Me Out" ja "I Dont' Wanna Be a Star".

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • 1994 The Rhythm of the Night
  • 1998 Walking on Music
  • 2000 And Me U

SingletMuokkaa

  • 1993 "The Rhythm of the Night"
  • 1995 "Baby Baby"
  • 1995 "Try Me Out"
  • 1995 "I Don't Wanna Be a Star"
  • 1997 "Corona Megamix"
  • 1997 "The Power Of Love"
  • 1998 "Walking On Music"
  • 1998 "Magic Touch"
  • 2000 "Good Love"
  • 2006 "Back In Time"
  • 2006 "I'll Be Your Lady"
  • 2007 "La Playa Del Sol"
Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.