Avaa päävalikko

Brodequin on yhdysvaltalainen brutaalia death metalia soittava yhtye. Yhtyeen perustivat vuonna 1998 veljekset Jamie ja Michael Bailey, ja sen kotipaikka on Knoxvillen kaupunki Tennesseen osavaltiossa. Yhtye on julkaissut urallaan kolme studioalbumia.

Brodequin
Tiedot
Toiminnassa 1998-
Tyylilaji brutaali death metal
Kotipaikka Knoxville, Tennessee, Yhdysvallat
Jäsenet

Joaquin Chavez, kitara
Jamie Bailey, laulu, basso
Jan Lugtenberg, rummut

Entiset jäsenet

Jon Engman, rummut
Michael Bailey, kitara

Levy-yhtiö

Unmatched Brutality Records

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • Instruments of Torture  (2000)
  • Festival of Death  (2001)
  • Methods of Execution  (2004)

EP:t ja split-albumitMuokkaa

  • Created to Kill  (2002, split-albumi Drowning, Aborted ja Misery Index -yhtyeiden kanssa.)
  • Prelude to Execution  (2003, EP-levy)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.