Avaa päävalikko

Misery Index on yhdysvaltalainen death metal -yhtye. Se perustettiin vuonna 2001 Baltimoressa, Marylandissä. Yhtye koostuu basisti-laulaja Jason Nethertonista, kitaristi Sparky Voylesista, kitaristi Mark Kloeppelista ja rumpali Adam Jarvisista.

Misery Index
Misery Index Istanbulissa.
Misery Index Istanbulissa.
Tiedot
Toiminnassa 2001
Tyylilaji deathgrind
Kotipaikka Yhdysvallat Baltimore, Yhdysvallat
Laulukieli englanti
Jäsenet

Jason Nethertonlaulu, basso
Darin Morriskitara
Mark Kloeppel, kitara
Adam Jarvisrummut

Entiset jäsenet

Sparky Voyles Kitara

Levy-yhtiö

Nuclear Blast Records
Relapse Records
Anarchos Records

Aiheesta muualla
miseryindex.com

Misery Index sekoittaa musiikkiinsa vaikutteita hardcore punkista, grindcoresta ja death metalista. Ominaista Misery Indexin kappaleille ovat toisaalta nopeat tempot ja aggressiiviset blast beatit, toisaalta hitaat ja raskaat breakdownit.

Yhtyeen sanoitukset käsittelevät yksinomaan poliittisia ja sosiaalisia aiheita arvostellen pääosin länsimaista yhteiskuntaa ja kulttuuria.

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Retaliate (2003)
  • Discordia (2006)
  • Traitors (2008)
  • Heirs To Thievery (2010)
  • Pulling out the nails 2CD/DVD (2011)
  • The Killing Gods (2014)
  • Rituals of Power (2019)

EP:tMuokkaa

  • Overthrow (2001)
  • Split w/ Commit Suicide (2002)
  • Split w/ Structure Of Lies (2003)
  • Dissent (2004)
  • Misery Index / Bathtub Shitter split 7" (2006)
  • Hang Em High 7" (2007)
  • Misery Index / Mumakil split CD/7" (2007)
  • Misery Index / Lock Up split 7" (2011)[4]
  • Misery Index / I Disavow 7" (2018)

MusiikkivideotMuokkaa

  • The Great Depression (2004)
  • Conquistadores (2006)
  • Traitors (2008)
  • The Calling (2014)
  • The Harrowing (2015)
  • New Salem (2018)
  • Naysayer (2019)
  • Hammering the Nails (2019)

Aiheesta muuallaMuokkaa