Bella Heathcote

Isabella "Bella" Heathcote (s. 27. toukokuuta 1987 Melbourne) on australialainen näyttelijä ja malli. Hän aloitti näyttelijänuransa vuonna 2008. Seuraavana vuonna hän näytteli sivuosaa saippuasarja Neighboursissa.

Bella Heathcote
Bella Heathcote San Diegon Comic-Conissa vuonna 2015.
Bella Heathcote San Diegon Comic-Conissa vuonna 2015.
Henkilötiedot
Koko nimi Isabella Heathcote
Syntynyt 27. toukokuuta 1987 (ikä 33)
Melbourne, Australia
Ammatti näyttelijä, malli
Puoliso Richard Stampton (vih. 2019)[1]
Näyttelijä
Aktiivisena 2008–
Merkittävät roolit
Aiheesta muualla
bella-heathcote.com
IMDb
Elonet

Heathcote on näytellyt muun muassa Victoria Wintersiä Tim Burtonin elokuvassa Dark Shadows, Jane Bennettiä kauhukomediaelokuvassa Pride and Prejudice and Zombies, Gigiä Nicolas Winding Refnin jännityselokuvassa The Neon Demon, Nicole Dörmeriä jännityssarjassa The Man in the High Castle, Leila Williamsia draamaelokuvassa Fifty Shades Darker, sekä Olive Byrneä elämäkertaelokuvassa Professor Marston and the Wonder Women.

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Nimi Rooli Muuta
2008 Acolytes Petra
2010 Glenn Owen Dodds Julie lyhytelokuva
Kukkula 60 Marjorie Waddell kreditoitu nimellä Isabella Heathcote
2011 In Time Michele Weis
2012 Dark Shadows Maggie Evans / Victoria Winters / Josette du Pres
Not Fade Away Grace Dietz
2014 The Rewrite Karen
2015 The Curse of Downers Grove Chrissie Swanson
2016 Pride and Prejudice and Zombies Jane Bennett
The Neon Demon Gigi
2017 Fifty Shades Darker Leila Williams
Professor Marston and the Wonder Women Olive Byrne
2020 Relic Sam
Televisiosarjat
Vuosi Nimi Rooli Muuta
2009 Neighbours Amanda Fowler sivurooli; 8 jaksoa
2016–2018 The Man in the High Castle Nicole Dörmer 18 jaksoa
2018–2019 Strange Angel Susan Parsons 17 jaksoa
2020 Bloom nuori Loris
Pieces of Her Andy Oliver päärooli

LähteetMuokkaa

  1. Heathcote, Bella: never thought I'd find myself quoting Sound of Music on our one year wedding anniversary Instagram. 18.1.2020. Viitattu 18.5.2020. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa