Baltasar Breki Samper

islantilainen näyttelijä

Baltasar Breki Samper (s. 22. heinäkuuta 1989 Reykjavík) on islantilainen näyttelijä.[1]

Baltasar Breki Samper
Henkilötiedot
Syntynyt 22. heinäkuuta 1989 (ikä 30)
Reykjavík, Islanti
Ammatti näyttelijä
Aiheesta muualla
IMDb

UraMuokkaa

Baltasar Breki valmistui islantilaisesta taidealan oppilaitoksesta (Listaháskóli Íslands) vuonna 2015. Hänellä oli ollut jo vuonna 2000 pieni rooli elokuvassa Reykjavik, 101. Baltasar Breki näytteli isohkon sivuroolin islantilaisessa televisiosarjassa Loukussa, jossa hänen roolinsa on Hjörtur Stefánsson. Televisioura jatkuu minisarjassa Chernobyl, jossa Baltasar Breki tekee Ananenkon roolin.[2]

Baltasar Brekin vanhemmat ovat elokuvaohjaaja Baltasar Kormákur ja koreografi Ástrós Gunnarsdóttir. Hänet tunnetaan myös nimellä Baltasar Breki Baltasarsson.

FilmografiaMuokkaa

ElokuvatMuokkaa

  • Reykjavik, 101 (2000)
  • Dís (2004)
  • Veðramót (2007)
  • Brúðguminn (2008)
  • Syvyys (Djúpið, 2012)
  • Vargur (2018)

TelevisiosarjatMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. Baltasar Breki Samper IMDB. IMDb.com, Inc.. Viitattu 5.7.2019.
  2. Chernobyl (2019) IMDB. IMDb.com, Inc.. Viitattu 5.7.2019.

Aiheesta muuallaMuokkaa