Augustus Prew

Augustus Art Prew (s. 17. syyskuuta 1987) on englantilainen näyttelijä.

Prew syntyi Hammersmithissä, Lontoossa. Hän on sisustussuunnittelija Wendy Dagworthyn ja Jonathan Prew’n poika.

Prew’n debyytti oli televisiosarjassa 24Seven, jossa hän esitti poikaa nimeltä Drew Jessup. Sarjan jälkeen hän sai roolin elokuvasta Poika (2002), jossa hän esitti poikaa nimeltä Ali. Vastikään hän on esiintynyt Borgiat, maan ja taivaan valtiaat -televisiosarjassa esittäen prinssi Alfonsoa.

FilmografiaMuokkaa

Julkaisuvuosi Nimike Genre Rooli Merkinnät
2001–2002 24Seven Drew Jessup TV-sarja
2002 Poika draamakomedia Ali elokuva
2003 The Bill rikosdraama Jamie Heath TV-sarja
2003 M1-5 draamatrilleri Peter Ellis / Noah Gleeson TV-sarja
2005 Marigold komedia Jack Moore TV-sarja
2007 The Time of Your Life rikosdraamakomedia Dexter TV-sarja
2008 Little Rikke Karl (ääni) animoitu TV-elokuva
2008 Kuuprinsessa fantasia perhe-elokuva Robin de Noir elokuva
2008 Hiljainen todistaja trilleri Binyomin Marowski / Binyomin Marowsky TV-sarja
2010 Charlie St. Cloud romanttinen draama Alistair Woollen elokuva
2010 Hated draama Joey independent-elokuva
2010 The Kid elämäkertaelokuva nuori Kevin elokuva
2011 Borgiat, maan ja taivaan valtiaat historiallinen fiktiodraama Prinssi Alfonso minisarja
2011 Sophie draamakomedia Blake elokuva
2012 Animals fantasiadraama Ikari elokuva
2013 Copperhead draama Ni Hagadorn elokuva
2019 Special komedia TV-sarja

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.