Arkadiusz Jabłoński

Arkadiusz Jabłoński (s. 25. toukokuuta 1979 Stargard Szczeciński, Puola) on puolalainen muusikko, säveltäjä, laulaja, kitaristi ja sanoittaja.

Arkadiusz Jabłoński
Arkadiusz Jabłoński, 2010
Arkadiusz Jabłoński, 2010
Henkilötiedot
Syntynyt25. toukokuuta 1979 (ikä 43)
Ammatti muusikko, laulaja
Muusikko
Taiteilijanimi Aro, Aro 666
Aktiivisena 1995–
Tyylilajit death metal
black metal
Soittimet kitara, kosketinsoitin
Yhtyeet Shadows Land (1995–)
Masachist (2007–)
Levy-yhtiöt Empire Records, Osmose Productions, Witching Hour Productions

DiskografiaMuokkaa

Shadows Land

  • Epitaph  (1997, demo, omakustanne)
  • Smell of Pain  (1999, demo, omakustanne)
  • Reborn / Smell of Pain  (2000, Demonic Records, Mess Age -split)
  • Ante Christum (Natum)  (2004, Empire Records, Osmose Productions)
  • Terminus Ante Quem  (2006, Empire Records, Osmose Productions)

Masachist

Aiheesta muuallaMuokkaa