Antiseen (yleensä ANTiSEEN)[1] on yhdysvaltalainen punk rock -yhtye Charlottesta, Pohjois-Carolinasta. Yhtye aloitti toimintansa vuonna 1983, ja on tehnyt yhteistyötä tunnettujen muusikoiden kuten GG Allinin ja Hank Williams III:n kanssa.[2] Yhtyeen tämänhetkiset jäsenet ovat laulaja Jeff Clayton, kitaristi Joe Young, basisti Jon Bowman ja rumpali Phil Keller.

ANTiSEEN
Tiedot
Toiminnassa 1983
Kotipaikka  Yhdysvallat Charlotte, Pohjois-Carolina
Laulukieli englanti
Jäsenet

Jeff Claytonlaulu
Joe Youngkitara
Jon Bowmanbasso
Phil Kellerrummut

Aiheesta muualla
Virallinen sivu

DiskografiaMuokkaa

[3]

  • Honour Among Thieves (1988)
  • Raw Shit (1989)
  • Noise For The Sake Of Noise (1989)
  • Destructo Blitzkrieg (1990)
  • GG Allin & Antiseen: Murder Junkies (1991)
  • Southern Hostility (1991) (Man's Ruin Records)
  • Eat More Possum (1993) (Man's Ruin Records)
  • Here To Ruin Your Groove (1996)
  • The Boys From Brutalsville (2001)
  • Screamin' Bloody Live (2002)
  • Badwill Ambassadors (2004)
  • Antiseen/Electric Frankenstein 7" single (11. tammikuuta 2005, TKO Records 135 (Yhdysvallat))
  • Everybody Loves Antiseen (2006)
  • New Blood (2012) (Switchlight Records)
  • Falls Count Anywhere - A Collection Of Wrestling Songs (2012) (Rusty Knuckles)
  • Live In Austin, TX (2012) (Digital Warfare Records)
  • Live Possum (2013) (Jailhouse Records)
  • We're # One! (2016) (TKO Records)
  • Obstinate (2017) (TKO Records)
  • Dying Breed (2018) (TKO Records)

Lisäksi yhtye on julkaissut ainakin 35 erillistä 7-tuumaista vinyylilevyä.

JäsenetMuokkaa

  • Jeff Clayton - laulu
  • Joe Young - kitara
  • Jon Bowman - basso
  • Phil Keller - rummut

Entiset jäsenetMuokkaa

  • Doug Canipe - basso
  • Greg Clayton - rummut
  • Dale Duncan - basso
  • Marlon Cherry - basso
  • Doug Throgmorton - rummut
  • Thomas O'Keefe - basso
  • GG Allin - laulu yhdellä albumilla
  • Greg Clayton - rummut
  • Tripp McNeill - basso
  • Sir Barry Hannibal - rummut
  • Byron "Spitbubble" McDonald - rummut
  • Lee "Flea" Howard - basso
  • Steve Sadler - rummut
  • Brad Keeter - rummut
  • Bill Cates - basso
  • Mitch Cooper - rummut
  • Joe Williams - basso/kosketinsoittimet
  • Dana "Ace" Davis - soolokitara

LähteetMuokkaa

  1. ANTiSEENin kotisivu
  2. [1]
  3. Antiseen Discogsissa

Aiheesta muuallaMuokkaa