Abraham Mateo

Abraham Mateo Chamorro (s. 25. elokuuta 1998 San Fernando, Cádiz, Espanja) on espanjalainen näyttelijä ja laulaja. Hänen suurin hittinsä on vuonna 2012 ilmestynyt Señorita. Hän toimii One Directionin lämmittelijänä yhtyeen Where We Are -kiertueella Euroopassa.

Abraham Mateo
Abraham Mateo elokuussa 2016
Abraham Mateo elokuussa 2016
Henkilötiedot
Syntynyt 25. elokuuta 1998 (ikä 22)
San Fernando, Cádiz, Espanja
Ammatti laulaja
Muusikko
Aktiivisena 2007–
Tyylilajit pop
Levy-yhtiöt Sony Music
Aiheesta muualla
www.abrahammateoofficial.com

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Abraham Mateo (2009)
  • AM (2013)
  • Who I AM (2014)
  • Are You Ready (2015)
  • A cámara lenta (2018)

SingletMuokkaa

  • Vuelve conmigo (2009)
  • Desde que te fuiste (2011)
  • Señorita (2012)
  • Girlfriend (2013)
  • Lánzalo (2014)
  • All the girls (2014)
  • Todo terminó (2015)
  • Old School (2015)
  • If I Can’t Have You (2015)
  • Are You Ready (2016)
  • When You Love Somebody (2016)
  • Mueve (feat. Lali) (2016)
  • Mi vecina (2016)
  • Taste the feeling (2017)
  • Loco enamorado (feat. Farruko & Christian Daniel) (2017)
  • Háblame bajito (mit 50 Cent & Austin Mahone) (2017)
  • Mentirosa Compulsiva (mit Lérica) (2018)
  • Se acabó el amor (mit Yandel & Jennifer Lopez) (2018)
  • A cámara lenta (2018)
  • Bom bom (mit Yenddi, De La Ghetto, Jon Z) (2018)
  • Mejor que él (2018)
  • No Encuentro Palabras, Feat Manuel Turizo (2020)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.