Aamu Milonoff

suomalainen näyttelijä

Aamu Kerttu Alina Milonoff[1] (s. 2000 tai 2001[2]) on suomalainen näyttelijä. Hän teki ensimmäisen elokuvapääroolinsa elokuussa 2020 ensi-iltansa saaneessa Eden-elokuvassa.

Aamu Milonoff
Henkilötiedot
Koko nimi Aamu Kerttu Alina Milonoff
Syntynyt2000 tai 2001
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2012–
Merkittävät roolit Aliisa
(Eden)
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Milonoff kirjoitti ylioppilaaksi Kallion lukiosta syksyllä 2019.[2][1] Hänen vanhempansa ovat näyttelijät Juho Milonoff ja Vilma Melasniemi.[2]

FilmografiaMuokkaa

Elokuva
Vuosi Elokuva Rooli
2013 Miten meistä tuli ystäviä Venla
2016 Tyttö nimeltä Varpu Olivia
2018 Hölmö nuori sydän Pinja
2020 Eden Aliisa
2021 Perjantai Mimmi

Televisiosarjat
Vuosi Sarja Rooli
2012 Elämää suurempaa
2014 Toisen kanssa Olivia Oksanen
2018–2019 Sipoon herttua Sabine Kovalainen
2019 Roba Viveka
Maanantai Chrystal
Suden hetki Karoliina
2021 Aikuiset Graafikon kaveri
Karppi
Pahan väri

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa