Zeno Roth

Zeno Roth (30. kesäkuuta 1956 Düsseldorf5. helmikuuta 2018) oli saksalainen kitaristi ja lauluntekijä. Hänen musiikissaan on vaikutteita neoklassisuudesta sekä bluesista. Hän oli muun muassa Scorpionsissa vaikuttaneen kitaristin Uli Rothin nuorempi veli. Uli Rothin mukaan Zeno Roth kuoli 61-vuotiaana pitkään sairasteltuaan.[1]

Zeno Roth

DiskografiaMuokkaa

  • Zeno (1986)
  • Zenology (1995)
  • Listen to the Light (1998)
  • Zenology 2 (2005)
  • Runway to the Gods (2006)

LähteetMuokkaa

  1. Järvinen, Samuel: Entisen Scorpions -kitaristi Uli Jon Rothin pikkuveli Zeno Roth on kuollut Kaaoszine. 7.2.2018. Viitattu 10.6.2018.
Tämä kitaristiin liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.