Yolanda Be Cool

Yolanda Be Cool on australialainen yhtye. Yhtyeen perustivat Sylvester Martinez ja Johnson Peterson. Yhtyeen vuonna 2010 julkaistu "We No Speak Americano" (mukana DCUP) -single oli monessa maassa hitti, muun muassa Suomessa virallisella latauslistalla ja Suomen tanssilistalla se oli sijalla yksi.[1] Yhtye sai vuonna 2010 kaksi ARIA Music Awardsin palkintoa.

Yolanda Be Cool
Andrew "Andy" Stanley and Matthew "Matt" Handley in a press photo..jpg
Tiedot
Tyylilaji dance, house
Kotipaikka Australia
Jäsenet

Sylvester Martinez
Johnson "Durango Slim" Peterson

Levy-yhtiö

Sweat It Out
Ultra Records

Aiheesta muualla
yolandabecool.com

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • Ladies & Mentalmen (2012)
  • Je Suis Music (2016)

SingletMuokkaa

  • "Afro Nuts" (2009)
  • "Holy Cow" (2009)
  • "We No Speak Americano" (mukana DCUP) (2010)
  • "Le Bump" (mukanan Crystal Waters) (2011)
  • "Change" (2012)
  • "Before Midnight" (2012)
  • "A Baru in New York (feat. Gurrumul)" (2013)
  • "Sweat Naked" (2013)
  • "To Be Alone (feat. Omar)" (2013)
  • "All That She Wants (feat. SYF ja Fritz Helder)" (2014)
  • "Cause i Like it" (2014)
  • "Sugar Man (feat. DCUP)" (2014)
  • "Soul Makosa (Money) (feat. DCUP)" (2015)
  • "From Me to You (feat. DCUP)" (2016)

LähteetMuokkaa

  1. Latauslista, Viikko 32, ti 10.8 - ma 16.8.2010 Suomen Virallinen Latauslista. Viitattu 6.3.2012.

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.