Avaa päävalikko

William Brent

yhdysvaltalainen näyttelijä

William Brent Unger (s. 15. lokakuuta 1995 Palm Beach County, Florida) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten Chase Davenportin roolista sarjassa Lab Rats.[1] Brent käytti vuoteen 2016 asti nimeä Billy Unger, mutta otti silloin käyttöön nimen William Brent.

William Brent
Henkilötiedot
Koko nimi William Brent Unger
Syntynyt 15. lokakuuta 1995 (ikä 24)
Palm Beach County, Florida, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Taiteilijanimet Billy Unger
Merkittävät roolit Chase Davenport
(Lab Rats)
Aiheesta muualla
IMDb

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva Rooli
2007 Seven's Eleven: Sweet Toys Frankie
2007 National Treasure: Book of Secrets Charles Gates
2008 Rock Slyde Young Rock Slyde
2008 Cranck: High Voltage Young Chev Chelios
2008 Cop Dog Robby North
2008 Opposite Day Samuel "Sammy" Benson
2010 Jack and The Beanstalk Prince Charming
2010 Monster Mutt Zack Taylor
2010 A Turtel's Tale: Sammy's Adventures Hatchling Sammy
2010 You Again Ben Olsen
2012 The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone Billy Stone
Vuosi Sarja Rooli
2007 Scrubs Devin
2007 Cold Case Jeff Reed
2007 Desperate Housewives Chad/Jeremy
2008 Medium Young Joey / Teddy Carmichael
2008 Can You Teach My Alligator Manners Eric
2008 Terminator: The Sarah Connor Chronicles Martin "Marty" Bedell
2008 Special Agent Oso Michael
2009 Mental Conor Stephens
2009 Hawthorne Sam
2009 Ghost Whisperer Pete Murphy
2010 Sonny with a Chance Wesley
2010 Fish Hooks Bradley "Brad" Kingstone
2011-2016 Lab Rats Chase Davenport
2012 Kickin' It Brody
2012 A.N.T. Farm Neville
2016 Lab Rats: Elite Force Chase Davenport

LähteetMuokkaa

  1. Billy Unger. Webcitation (arkistoitu disneyxdmedianet.com -sivustolta 2012). Viitattu 31.3.2018.