Avaa päävalikko

We the Kings

yhdysvaltalainen yhtye

We the Kings on yhdysvaltalainen alternative rock -yhtye. Se perustettiin Bradentonissa, Floridassa vuonna 2003. Ensimmäisen albuminsa yhtye julkaisi vuonna 2007. Yhtyeen toinen albumi Smile Kid julkaistiin joulukuussa 2009, ja kolmas albumi Sunshine State of Mind heinäkuussa 2011.

We the Kings
Laulaja Travis Clark
Laulaja Travis Clark
Tiedot
Toiminnassa 2003
Tyylilaji pop-punk[1], alternative rock[2], emopop[3]
Kotipaikka Yhdysvallat Bradenton, Florida, Yhdysvallat
Laulukieli englanti
Jäsenet

Travis Clark, laulu
Hunter Thomsen, kitara
Drew Thomsen, basso
Charles Trippy, basso
Danny Duncan, rummut

Levy-yhtiö

S-Curve Records

Aiheesta muualla
Wethekings.com

Radio, lehdet ja televisioesiintymisetMuokkaa

Yhtye tuli tutuksi televisiosta ja radiosta uransa alussa. Yhtye esiintyi mm. The Early Show:ssa, MTV:n Spring Breakissa ja Jimmy Kimmel Livessä 27. heinäkuuta 2008 ja esitti siinä singlen "Check Yes Juliet". Kesällä 2008 We the Kings esiteltiin Alternative Press -lehdessä, jossa yhtyeestä oli kirjoitettu kolmen sivun artikkeli. Lisäksi yhtyeestä on kerrottu mm. Substream Music Pressissä ja Kerrang! -lehdessä sekä brittiläisessä Black Velvetissä.

8. joulukuuta 2009 yhtye julkaisi toisen albuminsa Smile Kid. Albumilta julkaistiin kaksi singleä: "We'll Be a Dream" (mukana Demi Lovato) ja "Heaven Can Wait". 5. heinäkuuta 2011 yhtye julkaisi kolmannen albuminsa Sunshine State of Mind.

JäsenetMuokkaa

  • Travis Clark – laulu, kitara, piano
  • Hunter Thomsen – kitara, taustalaulu
  • Danny Duncan – rummut
  • Charles Trippy – basso
  • Coley O'Toole – piano, kitara, taustalaulu

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • We the Kings (2007)
  • Smile Kid (2009)
  • Sunshine State of Mind (2011)
  • Somewhere Somehow (2013)
  • Stripped (2014)
  • Strange Love (2015)
  • Self Titled Nostalgia (2017)
  • Six (2018)

EP:tMuokkaa

  • Between The Ink And Paper
  • Secret Valentine EP
  • Friendship Is A Touchy Subject

SingletMuokkaa

Vuosi Single Listasijoitukset Albumi
US
2007 "Skyway Avenue" 174 We the Kings
2008 "Check Yes Juliet" 70
"Secret Valentine" 94
2009 "Heaven Can Wait" 119 Smile Kid
2010 "We'll Be a Dream" (feat. Demi Lovato) 76
2013 "Just Keep Breathing"
"Find You There"

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa