Vivi Wahlström

suomalainen näyttelijä

Vivi Lilja Wahlström (s. 19. marraskuuta 2001[1] Helsinki) on suomalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan Salatut elämät -televisiosarjasta Viola Angervuon roolista, jota hän on esittänyt vuodesta 2016 alkaen jolloin hän korvasi hahmoa aiemmin esittäneen Annalisa Tyrväisen.[2][3]

Vivi Wahlström
Henkilötiedot
Koko nimi Vivi Lilja Wahlström
Syntynyt19. marraskuuta 2001 (ikä 20)
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2015–
Merkittävät roolit
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

YksityiselämäMuokkaa

Wahlströmin isä on näyttelijä-ohjaaja Toni Wahlström[4] ja isoisä näyttelijä Raimo Wahlström.

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Elokuva Rooli
2002 Kymmenen riivinrautaa vauva Virtanen
Lyhytelokuvat
Vuosi Lyhytelokuva Rooli
2012 I’ve Only Just Begun

Televisiosarjat
Vuosi Sarja Rooli
2015 Big Bang! Hissaminsa
2016– Salatut elämät Viola Angervuo ent. Helenius
2018–2019 Kämppä tyhjänä
2018 Pahainpäivä
2019 Pihlajasatu
Tuuliranta

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa