Avaa päävalikko
Vavamuffin Brzeszczessä, Puolassa.

Vavamuffin on puolalainen raggamuffin-, roots reggae ja dancehall-yhtye, joka toimii Varsovassa. Yhtye on perustettu 2003, ja se on julkaissut kolme albumia levymerkillä Karrot Kommando. Yhtyeen jäsenet ovat Pablopavo, Reggaenerator, Gorg, Emili Jones, Jahcob Junior, Raffi Kazan, Mothashipp, Dubbist ja Barton. Yhtye on ollut mukana Przystanek Woodstockissa.

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Vabang! (2005)
  • Dubang! (2006)
  • Inadibusu (2007)

SingletMuokkaa

  • "Sekta" (2006)
  • "Hooligan Rootz" (2007)
  • "Radio Vavamuffin" (2008)
  • "Oriento" (2008)

Aiheesta muuallaMuokkaa

 
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Vavamuffin.