Avaa päävalikko

Tommy Anders (s. 1990) on amerikkalainen aikuisviihdenäyttelijä, joka on erikoistunut homoeroottisiin elokuviin. Nuoresta iästään huolimatta hän on näytellyt useissa elokuvissa. Hän on vaaleahiuksinen ja sinisilmäinen. Yleensä hänellä on elokuvissa niin sanottu top-rooli.[1] Anders työskenteli ainoastaan Helix Studiosille[2], mutta lopetti vuonna 2011.

Tommy Anders
Henkilötiedot
Syntynyt 1990
Pornonäyttelijä
Aktiivisena 2008–
Silmien väri Sininen
Hiusten väri Vaalea
Pituus 176
Aiheesta muualla
Kotisivut

Näyttelijäuran alkuMuokkaa

Tommy sai ensimmäisen roolinsa vuonna 2008 elokuvasta Fucking Twinks 2, jossa hänellä on kaksi kohtausta Chad Stevensin ja Tristan Sommersin kanssa.[3] Andersin viimeisin elokuva on Tommy Anders Vol. 2 jonka jälkeen hän ei ole näytellyt.

FilmografiaMuokkaa

Julkaisuvuosi Elokuvan nimi Kesto
2008 Fucking Twinks 2 102 min.
2008 Santa Dreaming 2 55 min.
2009 Teen Fuck Buddies Jesse Starr & Tommy Anders 125 min.
2009 Breaking the Rulez 80 min.
2009 Spanking Twinks 95 min.
2009 Twink Heat 2 125 min.
2009 Trickery 108 min.
2009 Twink Play Time 90 min.
2009 A Twinks Helping Hands 90 min.
2009 When Sterne's away... The Boys Will Play 90 min.
2009 Fuck It 115 min.
2009 Big Dicked Twinks 100 min.
2010 Hungry For Fresmen 100 min.
2010 Fucking Twinks 3 110 min.
2010 Twink Juice 3 145 min.
2010 Horny Twinks 100 min.
2010 Ex- Boyfriends 100 min.
2010 Tommy Anders Vol. 1 120 min.
2010 Jesse Starr Vol. 1 101 min.
2011 Jesse Starr Vol. 2 125 min.
2011 Helix All Stars Vol. 1 102 min.
2011 Tommy Anders Vol. 2 121 min.

LähteetMuokkaa