Ero sivun ”Lippajärvi” versioiden välillä

[arvioimaton versio][arvioimaton versio]
Poistettu sisältö Lisätty sisältö
Ei muokkausyhteenvetoa
Rivi 27:
 
Perhe- ja sosiaalipalveluja alueella edustavat kiireellistä sijoitusta tarvitseville alle 13-vuotiaille lapsille tarkoitettu [http://www.espoo.fi/fi-FI/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Perhe_ja_sosiaalipalvelut/Lapsiperheiden_palvelut/Lastensuojelu/Sijaishuolto Auroran vastaanottokoti] ja ikääntyville asumispalveluja tarjoava [http://www.esperi.fi/ikaantyneiden-asumispalvelut/espoo Esperi hoivakoti Jänismäki].
 
Lippajärvi kuuluu [http://www.espoo.fi/fi-fi/Sosiaali_ja_terveyspalvelut/Terveyspalvelut/Terveysasemat/Viherlaakson_terveysasema Viherlaakson terveysaseman] palvelualueeseen, omaa terveysasemaa ei ole. [[Jorvin sairaala]] sijaitsee aivan Lippajärven naapurissa.
 
Kirjastoa Lippajärvellä ei ole, [http://www.helmet.fi/viherlaaksonkirjasto lähin kirjasto] sijaitsee Viherlaaksossa. [[Kirjastoauto|Kirjastoautolla]] on useita pysäkkejä Lippajärvellä [http://www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Kirjastoauto/Palvelut/Kirjastoautojen_aikataulut(2816)].
 
Kirkon palveluja on seurankuntatalo [http://www.espoonseurakunnat.fi/web/asiointi/auroran-kappeli Auroran kappeli], jossa järjestetään joka perjantai-ilta klo 18-23 nuorille tarkoitettu [http://lujakallio.fi/kahvilat/auroran-kahvila yökahvila Luja Kallio].