Avaa päävalikko

Thomas Jacob Bergersen (s. 4. heinäkuuta 1980) on norjalainen säveltäjä, multi-instrumentalisti sekä yksi tuotantomusiikkiyhtiön Two Steps from Hellin perustajista. Bergersen on tunnettu musiikin säveltämisestä elokuvien ja videopelien trailereihin.[1]

Thomas Bergersen
Thomas Bergersen Profile Pic.jpg
Henkilötiedot
Syntynyt 4. heinäkuuta 1980 (ikä 39)
Trondheim
Ammatti säveltäjä
Muusikko
Aktiivisena 2003–
Tyylilajit maailmanmusiikki, orkesterimusiikki
Soittimet piano, kosketinsoitin, trumpetti, viulu, kitara, duduk
Aiheesta muualla
Kotisivut

Bergersenin sävellyksiä on esiintynyt useiden, muun muassa seuraavien elokuvien ja elokuvasarjojen kampanjoissa: Avatar, Da Vinci -koodi, Harry Potter, Muumio, Narnia, Pirates of the Caribbean sekä Twilight.[1]

DiskografiaMuokkaa

SoolojulkaisutMuokkaa

  • Illusions (2011)
  • Sun (2014)
  • American Dream (2018)
  • Seven (2019)
  • Humanity (2019)

LähteetMuokkaa

  1. a b About Thomas Bergersen www.thomasbergersen.com. Viitattu 15.6.2017. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa