The Seekers

The Seekers on australialainen folkyhtye. Se perustettiin vuonna 1962 Australian Melbournessa. Yhtyeen ohjelmistoon kuuluu myös lähellä popmusiikkia olevia kappaleita.

The Seekers
The Seekers, 1965
The Seekers, 1965
Tiedot
Toiminnassa 1962–1968, 1975–1988, 1992–
Tyylilaji viihdemusiikki, pop, folk
Kotipaikka Melbourne, Australia
Laulukieli englanti
Jäsenet

Judith Durhamlaulu
Athol Guykontrabasso, laulu
Keith Potgerkitara, banjo, laulu
Bruce Woodley, kitara, mandoliini, banjo, laulu

Levy-yhtiö

W&G Records
World Record Club
EMI
Columbia Records
Capitol Records

Aiheesta muualla
Kotisivut

JäsenetMuokkaa

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • Introducing the Seekers (1963)
  • The Seekers (1964)
  • Hide & Seekers (1964)
  • A World of Our Own (1965)
  • Come the Day (1966)
  • Seekers Seen in Green (1967)
  • The Seekers (1975)
  • Giving and Taking (1976)
  • A Little Bit of Country (1980)
  • Live On (1989)
  • Future Road (1997)
  • Morningtown Ride to Christmas (2001)
  • Back To Our Roots (2019)

LivealbumitMuokkaa

  • Live at the Talk of the Town (1968)
  • 25 Year Reunion Celebration  (1993)
  • 1968 BBC Farewell Spectacular (1999)
  • Night of Nights... Live! (2002)
  • Farewell (2019)
  • The Carnival of Hits Tour 2000 (2019)

KokoelmatMuokkaa

  • The Seekers Sing Their Big Hits (1965)
  • Introducing the Seekers Big Hits (1967)
  • The Seekers' Greatest Hits (1968)
  • The Best of The Seekers (1968)
  • Capitol Collectors Series (1992)
  • The Silver Jubilee Album (1993)
  • A Carnival of Hits (1994)
  • Greatest Hits (2009)
  • The Golden Jubilee Album (2012)

CD-boksitMuokkaa

  • The Seekers Complete (1995)
  • Treasure Chest (1997)
  • All Bound for Morningtown (2009)
Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.