TTC

TTC on ranskalainen hip hop/electronica musiikkia tuottava yhtye, jonka kokoonpanoon kuuluu neljä MC:tä: Tido Berman, Teki Latex, Cuizinier sekä Orgasmic.

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • Ceci N'est Pas Un Disque (2002)
  • Batards Sensibles (2004)
  • 3615 TTC (2006)

EP:tMuokkaa

  • Elementaire (2001)
  • Danser (2002)
  • Trop Singe (2003)
  • Girlfriend (2006)

SingletMuokkaa

  • "Game Over 99" b/w "Trop Frias" (1999)
  • "Leguman" b/w "Subway" (2000)
  • "De Pauvres Riches" (2003)
  • "Dans Le Club" (2004)
  • "Telephone" b/w "Paris, Paris" (2006)
  • "Travailler" (2007)
Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.