Syn Cole

virolainen DJ

Syn Cole (oikealta nimeltään Rene Pais, s. 1988[1]) on virolainen DJ. Hänet tunnetaan erityisesti remixseistään, joita hän on esimerkiksi tehnyt Aviciin kappaleista.

Rene Pais
Henkilötiedot
Syntynyt1988
Ammatti tiskijukka
Muusikko
Taiteilijanimi Syn Cole
Aktiivisena 2012–
Tyylilajit electro house, progressiivinen house, future house, EDM
Soittimet syntetisaattori, piano
Levy-yhtiöt LE7ELS
Aiheesta muualla
Kotisivut

DiskografiaMuokkaa

SingletMuokkaa

  • "April" (2013)
  • "Miami 82" feat. Madame Buttons (2013)
  • "Bright Lights" (2014)
  • "Pump!" Felgukin kanssa (2015)
  • "It's You" (2015)
  • "May" (2015)
  • "Feel Good" (2016)
  • "The Daze" feat. Madame Buttons (2016)
  • "Follow Me" feat. Joshua Radin (2016)
  • "Lights Go Down" feat. Dakota (2019)
  • "Discovery" feat. Victor Crone (2019)
  • "Gizmo (2019)
  • "Cool with That" feat. Golden Age (2019)
  • "Mindblown" (2019)
  • "Keep Going" (2019)
  • "Groove" (2020)
  • "Cinematix" (2020)
  • "Keep Going" (2020)
  • "Gold" feat. Graham Candy (2020)
  • "Rush" (2020)
  • "Catch" (2020)
  • "Over You" (2020)
  • "Crawl" (2020)
  • "Time" (2020)

RemixitMuokkaa

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa