Switchblade Symphony

Switchblade Symphony oli sanfranciscolainen yhtye, joka soitti pääosin goottirockia.

Solistina toimi Tina Root, ja koskettimia soitti Susan Wallace.

Switchblade Symphony hajosi marraskuussa 1999.

DiskografiaMuokkaa

CD- ja EP-levytMuokkaa

  • Serpentine Gallery 1995
  • Scrapbook 1997
  • Bread and Jam for Frances 1997
  • The Three Calamities 1999
  • Sinister Nostalgia 2001
  • Sweet Little Witches 2003 (live)
  • Serpentine Gallery Deluxe 2005

SinkutMuokkaa

  • Clown 1996
  • Drool 1997

MuutMuokkaa

KokoelmissaMuokkaa

  • 1995 - Gothic Rock Volume 2: 80's Into 90's
  • 1995 - (Re-released in 2006) - Gothik
  • 1996 - Wired Injections
Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.