Steve Webb

Steve Webb on walesilainen rock/jazz-laulaja-kitaristi, joka innostui musiikista ostettuaan ensimmäisen kitaransa Maltalta vuonna 1963. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Hasse Wallin kanssa. Hän aloitti uransa Jess Roden Bandissä vuonna 1974 ja päätti uransa yhtyeessä vuonna 1978. Tämän jälkeen hän liittyi vuonna 1980 yhtyeeseen nimeltä Lion. V. 1986 Webb aloitti oman soolouransa ja yhteistyönsä kitaristi Hasse Wallin kanssa.

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Jess Roden (1974)
  • Jess Roden Band; You can keep your hat on (1976)
  • Jess Roden Band; Play it dirty, play it class (1977)
  • Jess Roden Band; Blowin (1978)
  • Lion; Running all night (1980)
  • Rick Christian (1983)
  • The Difference (1983)
  • Steve Webb; Slices (1986)
  • Steve Webb; Back from the wilderness (1992)
  • Jess Roden; Live at the bbc (1996)
  • The Difference (1997)
  • The Difference; Live at kaamos jazz (1998)
  • Steve Webb, The Difference; Sea of dreams (2001)
  • Hasse Walli & Steve Webb; Winners (2002)
  • Hasse Walli with guest artist Steve Webb; Live crazy (2004)
  • Steve Webb and The RetroRockets (2004)
  • Hasse Walli and Steve Webb; Sweet Nina (2005)
  • The Difference; The ballard of alfredo morales (2005)
  • Steve Webb and The RetroRockets; Paradise road (2008)

LähteetMuokkaa

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.