Avaa päävalikko

Steve Talley

yhdysvaltalainen näyttelijä

Steve ”Stevie” Talley (s.12. elokuuta 1981) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän näytteli Dwight Stifleriä American Pie -sarjaan kuuluvissa suoraan DVD:lle julkaistuissa elokuvissa American Pie Presents: The Naked Mile (2006) ja American Pie Presents: Beta House (2007). Talley on näytellyt myös lyhytkestoisissa rooleissa useissa televisiosarjoissa mm. Criminal Minds-FBI-tutkijat. Hän on mukana myös virvoitusjuoma Pepsin mainoksissa.

Talley syntyi Indianapolisissa, Indianassa. Hän meni oli naimisissa Lindsay Talleyn ja heillä on yksi tytär. Steve meni uusiin naimisiin vuonna 2015 Lyndon Smithin kanssa.[1]

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva Rooli
2006 Peaceful Warrior Young Garage Man
American Pie Presents: The Naked Mile Dwight Stifler
2007 American Pie Presents: Beta House Dwight Stifler
2009 Van Wilder 3 – Freshman Year Dirk Arnold
One Way to Valhalla John
2010 Hole in One Eric P. Keller
First Dates Dylan
Jelly Cool Guy
2012 Deadline Matt Harper

LähteetMuokkaa

  1. Steve Talley - Bio, Facts, Family | Famous Birthdays Famous Birthdays. Viitattu 7.6.2018.

Aiheesta muuallaMuokkaa