Soni Razdan

Soni Razdan (s. 25. lokakuuta 1956 Birmingham)[1] on brittiläinen näyttelijä ja elokuvaohjaaja, joka työskentelee hindinkielisissä elokuvissa.

Soni Razdan
Soni Razdan vuonna 2018.
Soni Razdan vuonna 2018.
Henkilötiedot
Syntynyt25. lokakuuta 1956 (ikä 64)
Birmingham, Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta
Ammatti näyttelijä
elokuvaohjaaja
Puoliso Mahesh Bhatt (vih. 1986)
Lapset Shaheen Bhatt
Alia Bhatt
Näyttelijä
Aktiivisena 1981–
Aiheesta muualla
IMDb
AllMovie

Varhainen elämä ja yksityiselämäMuokkaa

Razdan syntyi Birminghamissa. Razdanin äiti oli lastentarhanopettajana työskennellyt saksalainen Gertrude Hoelzer ja isä oli arkkitehtina työskennellyt kashmirihindu Narendra Nath Razdan. Perhe muutti Intian Bombayhin Razdanin ollessa kolmen kuukauden ikäinen. Hänellä on edelleen Ison-Britannian passi.[2]

Razdan meni naimisiin elokuvaohjaaja Mahesh Bhattin kanssa vuonna 1986. Heillä on kaksi tytärtä, vuonna 1988 syntynyt Shaheen Bhatt ja vuonna 1993 syntynyt näyttelijä Alia Bhatt.[1] Lisäksi Razdan on näyttelijä Pooja Bhattin ja Rahul Bhattin äitipuoli.

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva Rooli Muuta
1981 36 Chowringhee Lane Rosemary Stoneham
Ahista Ahista Deepa
1983 Mandi Nadira
1984 Party Malvika (Vicky)
Saaransh Sujata Suman
1985 Trikal Aurora
Khamosh
1986 On Wings of Fire Thais
1987 Kaash Najma
1998 Such a Long Journey Dilnavaz Noble
1989 Daddy Priya
Manika, Manika – tyttö joka eli kahdesti Ranjitin vaimo
1991 Sadak Roopa
Saathi Tina
Swayam Nandini
1993 Sir Shobha
Gumrah Angela
Gunaah Gloria Pinto
1994 Naaraaz Sabrina
1996 Papa Kahte Hain Swati Sinha
2001 Monsoon Wedding Saroj Rai
2003 Kyon? Aarti Bose
2004 Dobara Devika Mehta
2005 Page 3 Anjali Thapar
2006 Jaan-E-Mann Rouva Goyal
Take 3 Girls Romila
2007 Dil Dosti Etc Apurvin äiti
2011 Patiala House Dimple Bua
Love Breakups Zindagi Häävieras
2013 Shootout at Wadala Manyan äiti
2018 Raazi Teji Khan
Yours Truly Mithi Kumar
2019 Noblemen Shruti Sharma
No Fathers in Kashmir Halima
The Verdict – State vs Nanavati Mehra Nanavati Websarja
War Nafeesa Rahmani

LähteetMuokkaa

  1. a b Kanyal, Jyoti: Ranbir Kapoor clicks selfie with Alia Bhatt and family on Soni Razdan’s birthday India Today. 26.10.2020. Viitattu 31.1.2021. (englanniksi)
  2. Sahani, Alaka: Had I been young today, I would have got a lot of work: Soni Razdan The Indian Express. 13.5.2019. Viitattu 31.1.2021. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

 
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Soni Razdan.
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.