Avaa päävalikko

Son de Sol (”Auringon Ääni”) on espanjalainen flamenco-popyhtye, jonka jäseniä ovat kolme sisarta Sole, Esperanza and Lola, jotka ovat kotoisin Écijasta, Andalusiasta. Yhtye edusti Espanjaa euroviisuissa Kiovassa 2005 laululla Brujería, joka sijoittui 21. sijalle saaden yhteensä 28 pistettä.[1]

DiskografiaMuokkaa

  • De Fiesta Por Sevillanas (1999)
  • Callejuela (2002)
  • Brujería (2005)
  • Directo a ti (2008)

LähteetMuokkaa

  1. Kyiv 2005 - Grand Final eurovision.tv. Viitattu 4.7.2019.

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.