Avaa päävalikko
Silverchair

Silverchair on australialainen vuonna 1994 perustettu grungea ja vaihtoehtorockia soittava yhtye. Se on AC/DC:n ohella yksi tunnetuimmista australialaisista raskaan rockin yhtyeistä. Yhtye on Suomessa melko tuntematon, mutta on muun muassa kotimaassaan julkaissut lukuisia hittejä ja tunnetaan hyvin Yhdysvalloissakin. Silverchair on myynyt yli 6 miljoonaa levyä maailmanlaajuisesti.

KokoonpanoMuokkaa

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Frogstomp (1995)
  • Freak Show (1997)
  • Neon Ballroom (1999)
  • The Best of Vol.1 (2000), kokoelma
  • Diorama (2002)
  • Live from Faraway Stables (2003)
  • Young Modern (2007)

SingletMuokkaa

  • Tomorrow (1994)
  • Pure Massacre (1995)
  • Israel's Son (1995)
  • Shade (1995)
  • Freak (1997)
  • Abuse Me (1997)
  • Cemetery (1997)
  • The Door (1997)
  • Anthem For The Year 2000 (1999)
  • Ana's Song (Open Fire) (1999)
  • Miss You Love (1999)
  • The Greatest View (2002)
  • Without You (2002)
  • Love Your Life (2002)
  • Across The Night (2003)
  • After All These Years (2003)
  • Straight Lines (2007)
  • Reflections of a Sound (2007)
  • If You Keep Losing Sleep (2007)
  • Mind Reader (2008)

Aiheesta muuallaMuokkaa

 
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Silverchair.