Serge Lama

Serge Lama (oik. Serge Claude Bernard Chauvier, s. 11. helmikuuta 1943 Bordeaux) on ranskalainen laulaja-lauluntekijä. Lama edusti Ranskaa Eurovision laulukilpailussa 1971 kappaleella "Un jardin sur la terre" ja sijoittui kymmenenneksi 18 kilpailijan joukosta.[1] Laman suurimpana hittinä pidetään vuonna 1973 julkaistua kappaletta "Je suis malade", joka tuli tunnetuksi alun perin Dalidan esittämänä, mutta joka on myöhemmin tullut tunnetuksi usean muun artistin esittämänä.

Serge Lama vuonna 2012

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • 1964 : L'humanité
  • 1964 : Bel Air
  • 1965 : La voix de son maitre
  • 1966 : 4 chansons d'Emile Stern et de Serge Lama
  • 1966 : La voix de son maître
  • 1967 : La voix son maître
  • 1968 : D'aventures en aventures
  • 1970 : Et puis on s'aperçoit
  • 1971 : Superman
  • 1973 : Je suis malade
  • 1974 : Chez moi
  • 1975 : La vie Lilas
  • 1977 : L'enfant au piano
  • 1978 : Enfadolescence
  • 1979 : Lama chante Brel
  • 1980 : Souvenirs...Attention...Danger
  • 1981 : Lama Père et fils
  • 1982 : De Bonaparte à Napoléon
  • 1984 : Napoléon
  • 1986 : Portraits de femmes
  • 1987 : Je t'aime
  • 1989 : A la vie, à l'aamour
  • 1992 : Amald'me
  • 1994 : Lama
  • 1999 : Serge Lama
  • 2001 : Feuilles à feuilles
  • 2003 : Plurielles
  • 2008 : L'Âge d'horizons
  • 2012 : La balade du poète
  • 2016 : Où sont passés nos rêves

[2]

LähteetMuokkaa

  1. Dublin 1971 eurovision.tv. Viitattu 30.9.2022.
  2. Serge Lama discogs.com. Viitattu 30.9.2022.

Aiheesta muuallaMuokkaa