Sean Price

yhdysvaltalainen rap-artisti

Sean Price (17. maaliskuuta 1972 Brooklyn, New York[1]8. elokuuta 2015 Brooklyn[2]) oli yhdysvaltalainen rap-artisti.

Sean Price vuonna 2013.

Price tuli tunnetuksi 1990-luvun puolivälissä ollessaan Heltah Skeltah -duon toinen osapuoli, ”Ruck”. Duo oli osa Boot Camp Clik -hip hop -kollektiivia. Hän levytti myös sooloartistina omalla nimellään.[2]

Diskografia muokkaa

  • Monkey Barz (2005)
  • Jesus Price Superstar (2007)
  • Master P (2007)
  • Kimbo Price (2009)
  • Mic Tyson (2012)[2]

Lähteet muokkaa

  1. Sean Price Allmusic.com. Viitattu 30.7.2011.
  2. a b c Räppäri Sean Price on kuollut HS.fi. 9.8.2015. Viitattu 9.8.2015.
Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.