Avaa päävalikko

Scott Eastwood (s. 21. maaliskuuta 1986 Monterey County, Kalifornia, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli.

Scott Eastwood
Scott Eastwood vuonna 2016.
Scott Eastwood vuonna 2016.
Henkilötiedot
Syntynyt 21. maaliskuuta 1986 (ikä 33)
Monterey County, Kalifornia, Yhdysvallat
Näyttelijä
Taiteilijanimet Scott Reeves[1]
Allekirjoitus
Allekirjoitus
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet
AllMovie

Scott Eastwood on näyttelijä-ohjaaja Clint Eastwoodin poika. Elokuvauransa alussa Eastwood käytti äitinsä sukunimeä Reeves, koska ei halunnut hyötyä isänsä suosiosta.[1]

Valikoitu filmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Elokuva Rooli
2008 Gran Torino Trey
2009 Invictus – voittamaton South African Springbok
2013 Texas Chainsaw 3D Carl
2014 Fury kersantti Miles
2015 The Longest Ride Luke Collins
2016 Snowden Trevor James
Suicide Squad luutnantti GQ Edwards
2017 Fast & Furious 8 lainvalvontaviranomaisten edustaja
2018 Pacific Rim: Kapina Nate Lambert

LähteetMuokkaa

  1. a b Scott Eastwood, Riding Towards Movie Stardom Variety.com. 10.4.2015. Viitattu 14.6.2016. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa