Sanjay Kapoor

Sanjay Kapoor (s. 17. lokakuuta 1965 Bombay, Maharashtra, Intia)[1] on intialainen näyttelijä, joka on työskennellyt pääasiassa hindinkielisten elokuvien parissa. Hän on näyttelijä Anil Kapoorin nuorempi veli.[1]

Sanjay Kapoor
Sanjay Kapoor vuonna 2012.
Sanjay Kapoor vuonna 2012.
Henkilötiedot
Syntynyt17. lokakuuta 1965 (ikä 55)
Bombay, Maharashtra, Intia
Ammatti näyttelijä
Puoliso Maheep Kapoor (vih. 1997)
Lapset 2
Sukulaiset Anil Kapoor
Näyttelijä
Aktiivisena 1995–
Aiheesta muualla
IMDb

Kapoor on naimisissa Maheep Kapoorin (o.s. Sandhu) kanssa ja heillä on kaksi lasta, Shanaya ja Jahaan.[1]

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva Rooli Muuta
1995 Prem Shantanu/Sanjay Verma
Raja Raja
Kartavya Karan Singh
1996 Beqabu Raja Verma
1997 Mohabbat Gaurav M. Kapoor
Auzaar Yash Thakur
Zameer: The Awakening of a Soul Kishan
Mere Sapno Ki Rani Vijay Kumar
1999 Sirf Tum Deepak
2001 Chhupa Rustam: A Musical Thriller Raja/Nirmal Kumar Chinoy
2002 Koi Mere Dil Se Poochhe Dushyant
Soch Raj Matthews
Shakti: The Power Shekhar
2003 Qayamat: City Under Threat Abbas Ramani
Darna Mana Hai Sanjay
Kal Ho Naa Ho Abhay
LOC Kargil Majuri Deepak Rampal
2004 Jaago Shrikant
Julie Rohan
2005 Anjaane: The Unknown Aditya Malhotra
2006 Unns: Love...Forever Rahul Malhotra
2007 Dosh
Om Shanti Om Itsenään
2009 Luck by Chance Ranjit Rolly
Kirkit I. M. Romeo
2010 Prince Ali Khan
2014 Kahin Hai Mera Pyar Rahul Kapoor
2015 Shaandaar Harry Fundwani
2017 Mubarakan Avtar Singh Bajwa
2018 Lust Stories Salman
2019 Seetharama Kalyana Tohtori Shankar Kannadankielinen elokuva
Mission Mangal Sunil Shinde
The Zoya Factor Vijayendra Singh Solanki
Bedhab Yamraj
2020 Sleeping Partner Sharad Sahay Lyhytelokuva

TelevisioMuokkaa

Vuosi Ohjelma Rooli Muuta
2003–2004 Karishma – The Miracles of Destiny Amar
2017–2018 Dil Sambhal Jaa Zara Anant Mathur
2019 The Last Hour Arup
2020 Fashion Street Sanjay Thakur
The Gone Game Rajeev Gujral Minisarja
Fabulous Lives of Bollywood Wives Itsenään
2021 The Last Hour DCP Arup Singh

LähteetMuokkaa

  1. a b c Kanyal, Jyoti: Anil Kapoor’s birthday wish for younger brother Sanjay Kapoor will make you go awww India Today. 17.10.2020. Viitattu 16.11.2020. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.