Avaa päävalikko

Sisters With Voices, joka tunnetaan paremmin lyhenteellä SWV, on yhdysvaltalainen R&B-trio New Yorkista.[1] Alun perin gospel-yhtyeenä vuonna 1986 perustetusta SWV:stä tuli yksi 1990-luvun menestyneimmistä R&B-yhtyeistä. Yhtyeellä oli useita hittikappaleita, muun muassa ”Weak”, ”Right Here”, ”I’m So into You” sekä ”You’re the One”. Yhtye hajosi vuonna 1998, mutta palasi uudelleen yhteen vuonna 2005. Vuoteen 2015 mennessä SWV on myynyt yli 25 miljoonaa levyä, tehden yhtyeestä yhden eniten myyneistä tyttöbändeistä.

SWV
SWV esiintymässä vuonna 2005
SWV esiintymässä vuonna 2005
Tiedot
Toiminnassa 1986–1998, 2005–
Tyylilaji hip hop, new jack swing, R&B, soul
Kotipaikka New York, Yhdysvallat
Jäsenet

Cheryl ”Coko” Gamble
Tamara ”Taj” Johnson
Leanne ”Lelee” Lyons

Levy-yhtiö

RCA, Mass Appeal Entertainment / E1 Music

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • It’s About Time (1992)
  • New Beginning (1996)
  • Release Some Tension (1997)
  • I Missed Us (2012)
  • Still (2016)

Kokoelma-albumitMuokkaa

  • Greatest Hits (RCA) (1999)
  • Greatest Hits (Simitar) (1999)
  • Best of SWV (2001)
  • Platinum & Gold Collection (2003)
  • The Encore Collection (2004)
  • S.O.U.L. (2011)

JoulualbumitMuokkaa

  • A Special Christmas (1997)

EP:tMuokkaa

  • The Remixes (1994)
  • 8 Unreleased Diamonds (1999)

LähteetMuokkaa

  1. SWV AllMusic. Viitattu 2.11.2017. (englanniksi)