Avaa päävalikko

Rozalla Miller, taiteilijanimeltään Rozalla (s. 18. maaliskuuta 1964, Ndola) on sambialais-zimbabwelais-brittiläinen dancemusiikin esittäjä.

Rozalla Miller
Henkilötiedot
Syntynyt 18. maaliskuuta 1964 (ikä 55)
Ndola
Muusikko
Taiteilijanimi Rozalla
Aktiivisena 1990
Tyylilajit dance, acid house, rave, eurodance
Levy-yhtiöt Epic RecordsView and modify data on Wikidata
Aiheesta muualla
www.rozallaofficial.com

Rozalla syntyi sambialaisessa Ndolan kaupungissa sambialaiselle äidille ja brittiläiselle isälle. Hän aloitti muusikonuransa Zimbabwessa ja vuonna 1988 brittiläinen tuottaja vei hänet Lontooseen. Siellä hänen tunnetuin hittinsä "Everybody's Free (to Feel Good)" nousi vuonna 1991 maan listojen kuudennelle sijalle.

"Everybody's Free (to Feel Good)" menestyi myös kansainvälisesti ja laulajan debyyttialbumi nimettiin sen mukaan. Levyn muihin hitteihin lukeutuvat "Faith (in the Power of Love)" sekä "Are You Ready to Fly". Rozalla esiintyi samoihin aikoihin myös Michael Jacksonin keikoilla. Hän levytti Carlito's Way -elokuvan tunnusmusiikin "I Love Music".

Rozallan toinen albumi Look No Further ilmestyi 1995 ja kolmas Coming Hom vuonna 1998. Hän jatkaa uraansa yhä ja on muun muassa esittänyt vuonna 2006 cover-version ABBA-hitistä "Dancing Queen" elokuvaan Full Circle.

DiskografiaMuokkaa

  • 1989: Spirit Of Africa
  • 1992: Everybody's Free
  • 1995: Look No Further
  • 1998: Coming Home
  • 2009: Brand New Version

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.