Avaa päävalikko
Rogier van Otterloo (1975)

Rogier van Otterloo (11. joulukuuta 194129. tammikuuta 1988) oli alankomaalainen säveltäjä ja kapellimestari. Hän oli kapellimestari Willem van Otterloon vanhin poika. Hän sävelsi tunnusmusiikit useille alankomaalaisille elokuville ja nousi jazzorkesteri Metropole Orkestin johtoon vuonna 1980. Samana vuonna hän toimi myös Alankomaiden isännöimien Eurovision laulukilpailuiden ylikapellimestarina, sekä toimi Alankomaiden kapellimestarina kilpailussa vuosina 1980–1982, 1984 ja 1987.

DiskografiaMuokkaa

  • 'Turkkilaisia makeisia' 1973
  • 'Visions' 1974
  • 'Lets Go To Randstad/Randstad Reflection' 1974
  • 'Munich 74' 1974
  • 'On The Move' 1976
  • 'Moods' 1976
  • 'The French Collection' 1976
  • 'Heartbeat/Farewell Song' 1976
  • 'Soldaat van Oranje' 1977
  • 'Tin Pan Alley' 1978
  • 'Wereldsuccessen' 1978
  • 'Juliana 70' 1979
  • 'Grijpstra en de Gier'1979
  • 'Collage' 1980
  • 'First In The Air' 1984
  • 'Silver Selection' 1985
  • 'Verzameld Werk' 2005

FilmografiaMuokkaa

  • Turkkilaisia makeisia (1973)
  • De vloek van Woestewolf
  • Help, de dokter verzuipt! (1974)
  • Keetje Tippel (1975)
  • Soldaat van Oranje (1977)
  • Grijpstra & De Gier (1979)
  • Vrijdag (1981)
  • Te Gek Om Los te Lopen (1981)
  • De Vlaschaard (1983)
  • Op hoop van zegen (1986)

Aiheesta muuallaMuokkaa