Tämä artikkeli kertoo saksalaisesta yhtyeestä. Suomalaisesta elokuvasta kertoo The Real McCoy.

Real McCoy on saksalainen elektronista musiikkia esittävä yhtye. Yhtye oli suosionsa huipussa 1990-luvulla. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa ”Another Night”, ”Automatic Lover”, ”Run Away” ja ”Love & Devotion”.

Real McCoy
Tiedot
Toiminnassa 1989-–
Tyylilaji eurodance
Kotipaikka  Saksa
Laulukieli englanti
Jäsenet

Olaf Jeglitza
Debbie Butts
Gemma Sampson

DiskografiaMuokkaa

SingletMuokkaa

  • Pump Up the Jam – RAP (1989)
  • It's On You (1990)
  • Don't Stop (feat. Sunday) (1990)
  • Make a Move (1991)
  • Let's Talk About Love (1992)
  • No Showbo (1992)
  • Another Night (1993)
  • Automatic Lover (Call for Love) (1994)
  • Run Away (1994)
  • Love & Devotion (1995)
  • Come and Get Your Love (1995)
  • Sleeping with an Angel / Ooh Boy (1995)
  • One More Time (1997)
  • I Wanna Come (with You) (1997)
  • (If You're Not in It for Love) I'm Outta Here (1997)
  • Pump Up the Jam '98 (1998)
  • It's On You (1999)
  • Hey Now (2000)
  • Follow My Heart (2006)
  • People Are Still Having Sex (2007)
  • Two Hearts (2009)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.