Avaa päävalikko

Radha Rani Amber Indigo Anunda Mitchell (s. 12. marraskuuta 1973 Melbourne, Australia) on australialainen näyttelijä. Hän vieraili vuonna 1994 australialaisessa saippuasarjassa Neighbours Cassandra Rushmoren roolissa. Myöhemmin hänestä tuli sarjan vakituinen näyttelijä, ja hän esitti sarjassa Catherine O’Brienia vuosina 1996–1997. Mitchell tunnetaan myös roolistaan vuoden 2006 kauhuelokuvassa Silent Hill.

Radha Mitchell
Radha Mitchell vuonna 2012.
Radha Mitchell vuonna 2012.
Henkilötiedot
Koko nimi Radha Rani Amber Indigo Anunda Mitchell
Syntynyt 12. marraskuuta 1973 (ikä 45)
Melbourne, Victoria, Australia
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 1988–
Merkittävät roolit Pimeän uhka
Finding Neverland – tarinan lähteillä
Koston liekki
Silent Hill
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi Rooli
1999 More Winners: Boy Soldiers More Winners: Boy Soldiers Rosemary
1996 Rakkauden vaikeudet Love and Other Catastrophes Danni
1998 The Chosen The Chosen Sarah Gordon
High Art High Art Syd
Cleopatra’s Second Husband Cleopatra’s Second Husband Sophie
Kick Kick Tamara Spencer
2000 Everything Put Together Everything Put Together Angie
Pimeän uhka Pitch Black Carolyn Fry
Enkelin suudelma Cowboys and Angels Jo Jo
2001 Muukalaisten saapuessa When Strangers Appear Beth
Uprising – kapina natseja vastaan Uprising Mira Fuchrer
2002 Ravia, ravia! Dead Heat Charlotte
Ten Tiny Love Stories Ten Tiny Love Stories One
Phone Booth Phone Booth Kelly Shepard
2003 Uhka merellä Visitors Georgia Perry
2004 Koston liekki Man on Fire Lisa
Finding Neverland – tarinan lähteillä Finding Neverland Mary Ansell Barrie
Melinda ja Melinda Melinda and Melinda Melinda Robicheaux
Crazy in Love Mozart and the Whale Isabelle Sorenson
2006 Silent Hill Silent Hill Rose Da Silva
The Half Life of Timofey Berezin The Half Life of Timofey Berezin Marina
2007 Rakkauden kahvila Feast of Love Diana Croce
Territory Rogue Kate Ryan
2008 Pako Huang Shista The Children of Huang Shi Lee Pearson
Ihmeellinen Henry Poole The Henry Poole is Here Dawn Stupek
Surrogates – sijaisrobotit Surrogates Peters
2009 The Code Thick as Thieves Alex
The Waiting City The Waiting City Fiona Simmons
2010 The Quickening The Quickening Maggie Bird
The Crazies The Crazies Judy
2012 Silent Hill: Revelation 3D Silent Hill: Revelation 3D Rose Da Silva
2013 Standing Up Standing Up Meg
Big Sur Big Sur Carolyn Cassady
Gus Gus Lizzie
Olympos on valloitettu Olympus Has Fallen Leah
Evidence Evidence etsivä Burguez
The Frozen Ground The Frozen Ground Allie Halcombe
2014 Bird People Bird People Elisabeth Newman
Fugly! Fugly! Lara
2015 Looking for Grace Looking for Grace Denise
Sacrifice Sacrifice Tora Hamilton
2016 6 Miranda Drive 6 Miranda Drive Bronny Taylor
London Has Fallen London Has Fallen Leah
Televisiosarjat
Vuosi Nimi Rooli Jaksot
1988–1989 Sugar and Spice Pixie Robinson 20 jaksoa
1992–1993 All Together Now Jodie 6 jaksoa
1993 Phoenix Joanna ”Deal or Pay”
R.F.D.S. Tracey 2 jaksoa
Law of the Land Alicia Miles
1994
1996
Blue Heelers Nerida Davidson
Sally-Anne Williams
3 jaksoa
1994
1996–1997
Neighbours Catherine O’Brien
Cassandra Rushmore
57 jaksoa
1995 Halifax f.p Sarah ”My Lovely Girl”
2013 Red Widow Marta Walraven 8 jaksoa
NCIS: Los Angeles Rachel Harris ”Iron Curtain Rising”

Aiheesta muuallaMuokkaa