Avaa päävalikko

Pixie Lott (oikealta nimeltään Victoria Louise Lott, s. 12. tammikuuta 1991 Lontoo, Englanti)[1] on englantilainen laulaja-lauluntekijä, näyttelijä ja tanssija. Hänen debyyttisinglensä ”Mama Do (Uh Oh, Uh Oh)” julkaistiin kesäkuussa 2009, ja se meni suoraan Britannian singlelistan ykköseksi.[2]

Pixie Lott
Pixie Lott maaliskuussa 2014.
Pixie Lott maaliskuussa 2014.
Henkilötiedot
Syntynyt 12. tammikuuta 1991 (ikä 28)
Lontoo, Englanti
Ammatti laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, tanssija
Muusikko
Laulukielet englanti
Aktiivisena 2006–
Tyylilajit pop, R&B, soul, dancepop
Soittimet laulu, piano
Levy-yhtiöt Mercury Records
Interscope Records
Aiheesta muualla
Kotisivut

Vuonna 2010 Lott oli ehdokkaana kolmessa BRIT Awards -palkintokategoriassa.[3]

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Turn It Up (2009)
  • Young Foolish Happy (2011)

SingletMuokkaa

  • ”Mama Do (Uh Oh, Uh Oh)” (2009)
  • ”Boys and Girls” (2009)
  • ”Cry Me Out” (2009)
  • ”Gravity” (2010)
  • ”Turn It Up” (2010)
  • ”Broken Arrow” (2010)
  • ”All About Tonight” (2011)
  • ”What Do You Take Me For?” (mukana Pusha T) (2011)
  • ”Kiss the Stars” (2012)
  • ”Nasty” (2014)

LähteetMuokkaa

  1. Biography allmusic.com. Viitattu 23.8.2010. (englanniksi)
  2. Chart Archives theofficialcharts.com. Viitattu 23.8.2010. (englanniksi)
  3. BRIT Awards 2010: Lady Gaga, Lily Allen, Pixie Lott among top nominees Independent. Viitattu 23.8.2010. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

 
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Pixie Lott.
Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.